Інформатор Коломия

ВЛАДА

Дочекалися: у Сопові проводять ямковий ремонт дорожнього покриття

Дочекалися: у Сопові проводять ямковий ремонт дорожнього покриття

У вересні цього року ми звертали увагу влади Печеніжинської громади на жахливий стан головної дороги у селі Сопів. І ось, через місяць, там розпочався ремонт дорожнього покриття, проте поки лише ямковий.

Інформатор побував на місці робіт й ділиться з Вами фотофактом.

Направду, нещодавно водіям доводилося виїжджати на зустрічну смугу, щоб хоч трохи вберегти власні автівки від вибоїн. При цьому, їм також треба було зважати на пішоходів, які йдуть проїжджою частиною, адже тротуарів вздовж дороги у Сопові немає.

До теми: Яма на ямі: дорога у Сопові давно потребує ремонту

Та вже зараз у селі активно тривають ремонтні роботи, які проводить фірма “ПБС”, працівники поділилися з Інформатором, що такий ямковий ремонт планують протягнути від Сопова до кінця села Слобода Печеніжинської ТГ.

Дочекалися: у Сопові проводять ямковий ремонт дорожнього покриття Дочекалися: у Сопові проводять ямковий ремонт дорожнього покриття Дочекалися: у Сопові проводять ямковий ремонт дорожнього покриття Дочекалися: у Сопові проводять ямковий ремонт дорожнього покриття Дочекалися: у Сопові проводять ямковий ремонт дорожнього покриття

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору