Інформатор Коломия

ВЛАДА

У головній залі ратуші в Коломиї протікає стеля

Зала засідань Коломийської міської ради десятиліттями наближалась до аварійного стану. Дійшло до того, шо у тріщини на стінах і стелі олівець пролазив. Але у 2016 році залу відремонтували за 898 тис. Проте цьогоріч на стелі стали помітними темні плями, що свідчить про затікання даху.

Повідомляє Інформатор.

2016 року ремонтні роботи у залі засідань виконувала фірма ППДС “ПараПлан”. Засновник – Василь Дячук. Що насторожує – технічний нагляд по капітальному ремонту зали засідань проводила фірма “Флоріан”. За ці роботи міськрада перерахувала їй 7,5 тис. грн.

Засновником “Флоріана” є той самий Василь Дячук. Виходить, що технагляд по ремонту проводять самі у себе, а це може не виключати й корупційну складову.

Тоді “ПараПлану” з бюджетних коштів двома платіжками перерахували 302 000 грн за ремонтні роботи.

Ще понад 596 тис грн коштів платників податків заплатили за крісла, трибуну та постамент для президії. Всі ці роботи проводило ТзОВ “АРТ-ПРОМ”. Міська рада розбила ці роботи на 4 договори, вкладаючи закупівлі у межі допорогових, так вдалося уникнути “ProZorro”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору