Інформатор Коломия

ВЛАДА

Уникнути торгів: на 1,5-мільйонній закупівлі освітлення біля парку в Коломиї не зекономили ні копіки

Два тендери на освітлення біля Шевченківського озеро провело управління комунального господарства у жовтні 2023 року. В обох перемогла підприємиця з Шепарівців.

Повідомляє Інформатор.

Закупівлю ремонту освітлення біля Шевченківського озера розділили на дві, аби вкластися у рамки допорогових. Відтак окремо провели тендер на ремонт освітлення проїзду до парку Шевченка, а окремо – на освітлення самого парку.

Сумарно з міського бюджету згідно договорів доведеться сплатити за це понад 1,5 млн грн (1 531 342 грн).

Капітальний ремонт вуличного освітлення проїзду до озера в парку ім. Т. Шевченка вартуватиме платникам податків Коломийської громади 331 605, цю закупівлю провели 12 жовтня.

Того ж дня відбулась закупівля на капітальний ремонт вуличного освітлення біля озера в парку ім. Т. Шевченка. Очікувана вартість складала 1 199 736 грн. Єдиний учасник тендеру не скинув ціну ні на копійку і переміг. Закупівлю проводили без використання електронної системи.

В обох випадках місцева підприємиця була єдиною учасницею. Це ГОРАЛЬ ІРИНА ВАСИЛІВНА, зареєстрована менше року тому у селі Шепарівці Коломийської громади. Відтак 72% доходів за договорами бізнесменка отримає з бюджету Коломийської громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору