Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Незабуті: рік тому на війні загинув Андрій Ткаченко з Коломиї

Незабуті: рік тому на війні загинув Андрій Ткаченко з Коломиї

Коломиянин Андрій Ткаченко був вірним сином України. У 2015 році він пішов служити в 10-ту ОГШБр. А вже на початку повномасштабного вторгнення став на захист рідної землі в складі 65-ї окремої механізованої бригади. На жаль, рівно рік тому загинув на позиціях.

Інформатор ділиться історією Героя, який віддав життя за нашу свободу.

Ткаченко Андрій Валентинович народився 14 листопада 1984 року в Коломиї у сім’ї Галини та Валентина. В 1986 році пішов до дитячого садочка №11. Навчався у Коломийській загальноосвітній школі №2. Пізніше закінчив професійно-технічне училище №10. У 18 років пішов на строкову службу в армію.

В 2015 році підписав контракт з 10-ю окремою гірсько-штурмовою бригадою. З початку повномасштабного вторгнення був призваний до лав ЗСУ в складі 65-ї окремої механізованої бригади, де проходив службу та виконував бойові завдання на посаді кулеметника.

Про Андрія кажуть, що він був чуйний, добрий та щирий. Завжди приходив на допомогу. На жаль, створити сім’ю Андрій не встиг.

Вірний військовій присязі, за нашу батьківщину виявив стійкість та мужність і наслідок артилерійського обстрілу загинув 19 жовтня 2022 року на позиціях Запорізького напрямку.

Героя поховали на Алеї Слави у Коломиї.

Вічна пам’ять Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору