Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Як оформити автоцивілку онлайн

Як оформити автоцивілку онлайн

Цей документ гарантує виплати постраждалим під час ДТП замість винуватця аварії — власника страховки. При цьому електронна автоцивілка має таку ж юридичну силу, що й паперова.

Онлайн-оформлення автоцивілки
Цифровий поліс ОСЦПВ став доступним буквально для кожного водія, який має стабільний доступ до інтернету. Це стало можливим завдяки тому, що провідні страхові компанії внесли значні зміни у роботу офіційних сайтів і надали клієнтам можливість оформити автоцивілку усього за 3-5 хвилин.

Наприклад, СК «УНІКА» вже успішно запровадила такий сервіс. Щоб придбати поліс в цій організації, потрібно відвідати сайт компанії, вибрати програму страхування (враховуючи варіанти додаткового страхового захисту), заповнити просту анкету та зробити оплату. Протягом кількох хвилин договір буде надіслано власнику автомобіля на вказану електронну адресу.

Значною перевагою цифрового способу оформлення страховки є те, що інформація про новий договір негайно потрапляє до бази Моторного (транспортного) страхового бюро та відображається у мобільному застосунку «Дія». Такі інновації роблять процес оформлення обов’язкового автострахування зручним та ефективним для власників автотранспорту. При цьому значно заощаджується їхній час, і водії можуть не переживати щодо чинності страхового поліса.

Як правильно вибрати страхову компанію
Перед оформленням поліса важливо приділити увагу вибору компанії, інакше є ризик не отримати компенсацію після настання страхового випадку. При цьому слід звернути увагу на такі деталі:

  • тривалість роботи компанії у сфері надання страхових послуг та наявність у неї ліцензії;
  • рівень довіри з боку клієнтів та їх кількість;
  • репутація компанії та її позиція у рейтингу страхових компаній в України.

Прикладом надійної організації є СК «УНІКА», яка має достатні фінансові ресурси для своєчасних та повних виплат. Компанія займає провідні позиції у всеукраїнських профільних рейтингах, веде бізнес відкрито і прозоро, забезпечує для своїх клієнтів високий рівень сервісної підтримки.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору