Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У скільки Коломиї обійшовся сільмашівський “Карпатець”

У скільки Коломиї обійшовся сільмашівський "Карпатець"

Нещодавно міський голова у мереж похвастав новим придбанням для комунальників – за кошти платників податків громади Коломия придбала багатофункціональний навантажувач “Карпатець”.

Інформатор вирішив з’ясувати, скільки це коштувало бюджету міста.

Найбільшою унікальність нового навантажувача, на думку міського голови Богдана Станіславського, є те, що він куплений у коломийського виробника.

А ще ця машина може вантажити будь-які матеріали, в тому числі сіль та пісок для зимового утримання доріг, вивозити будівельні матеріали, чистити окопи та прогортати сніг.

“Виконувати свою роботу вона буде навіть у важкодоступних місцях, куди інша техніка не заїде. Це однозначно вдала покупка”, – стверджує у дописі очільник Коломийської громади.

Закупили цю чудотехніку і справді у коломийського агропромислово-ремонтно-виробничого підприємства “Техніка”, що з 2001 року зареєстроване на вул. Аеропортна, 2.

Керівником є Петро Васильович Римарук.

До слова тільки за цей рік Коломийська міська рада та її комунальні підприємства заключили договорів з “Технікою” на  понад 4 млн грн.

Яка вартість “Карпатця”

Закупівля навантажувача “Карпатець” відбулась 12 жовтня 2023 року. Очікувана вартість нового помічника для КП “Полігон Екологія” сягала 2 600 000 грн. Але єдиний учасник і автоматично переможець тендеру підприємство “Техніка” запропонувало трохи менше – 2 496 000.

Вимоги до навантажувача були такі:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору