Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Офіцера з Прикарпаття знайшли застреленим у відділку поліції

Офіцера з Прикарпаття знайшли застреленим у відділку поліції

Поліцейського офіцера Пасічнянської громади Михайла Лозяка виявили застреленим в приміщенні Надвірнянського відділку поліції.

Повідомляють наші колеги з Інформатор Івано-Франківськ.

Як відомо, поліцейський на той момент був на чергуванні. Правоохоронці розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (з позначкою “самогубство”).

Михайло Лозяка 10 років знаходився на посаді слідчого у Надвірнянському відділі поліції, їздив на службові ротації в зону бойових дій. Останні місяці він виконував обов’язки поліцейського офіцера Пасічнянської громади. Про Михайка кажуть, що він був відповідальним, добрим, порядним.

“Жаль, біль, сум… і невимовна злість до тих, хто винний в тому, що Михайла більше немає.  Ті, хто хоча б раз спілкувався з Михайлом Лозяком і ті, хто його добре знав, скажуть про нього лише добрі слова. Михайло був людиною, яка здатна до розсудливого мислення і володів вмінням залагоджувати конфлікти. Завжди спокійно, хорошим і зрозумілим стилем висловлював свої думки. Завжди був готовий допомогти, навіть якщо цим шкодив собі”, – такими словами попрощалася з Михайлом Лозяком заступниця Пасічнянського сільського голови Ольга Ганиш.

Вічна пам’ять! Співчуття рідним і близьким…

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Нагору