Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

П’яний депутат з Прикарпаття на смерть збив велосипедиста

П'яний депутат з Прикарпаття на смерть збив велосипедиста

Вчора, 26 жовтня, на Івано-Франківщині нетверезий водій автомобіля вчинив смертельну ДТП. З’ясувалося, що за кермом авто був депутат однієї із місцевих рад.

Деталі розповість Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Трагедія трапилась на автодорозі Н-10 поблизу с. Голинь, Калуського району. 37-річний водій автомобіля «VOLVO XC–60» не дотримався безпечного інтервалу та дистанцій між транспортними засобами, відтак лівою передньою частиною автомобіля вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямі.

Від отриманих травм 76-річний керманич двоколісника, мешканець с. Пійло, помер на місці.

Кермував автомобілем мешканець с. Сівка-Калуська, який є депутатом однієї із місцевих рад. За кермом чоловік був нетверезий. В медичному закладі виявили 1,12 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України та уже оголосили затриманому про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування, призначено ряд необхідних експертиз.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору