Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чи виросли ціни на оренду житла в Коломиї

Вартість нових квадратних метрів у Коломиї чи не найвища по цілій області. Відповідно й оренда житла тут рівняється до обласних центрів. Єдине падіння ціни зафіксоване після шаленства першого місяця війни, коли деякі коломияни збільшили вартість найму квартир до 20-42 тис грн на місяць. 

За скільки зараз можна винайняти квартиру – дізнавався Інформатор.

Знайти житло за 4-5 тис все важче у Коломиї. Зараз із півсотні пропозицій більшість варіюються в коридорі 7-9 тис грн.

Логічно, що найдешевші варіанти – це квартири у спальних районах без сучасного ремонту і малого метражу. Найдорожче коштують апартаменти в історичній частині міста із сучасним ремонтом і повним комплектом меблів та техніки. Таке житло коштуватиме вам від 12 000 до 22 000 грн, хоча цього місяця таких було лише три пропозиції і вони швидко знайшли своїх клієнтів.

Однокімнатні квартири все частіше зустрічаються в ціні від 7 000 грн. Тим часом ще влітку квартиру можна було знайти за 4200-5000 грн. Сторгуватися на дешевше можна тільки за умови, якщо ви винаймете на тривалий термін: пів року і більше. Але за таких умов вам доведеться сплатити за перший  останній місяць одразу.

Двокімнатні зустрічаються також по 7000 грн, але це більш студентські варіанти, для сім’ї ж за 35-45 м² житлової площі доведеться сплачувати біля 9 000 грн щомісяця. Найдорожчі з них сягають 13 500 грн на місяць.

Трикімнатні квартири не завжди більші за площею, а тому більш компактні можна знайти і за 8 000 грн, умебльовані та комфортабельні трикімнатки вартуватимуть вам більше 10 000 грн на місяць

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору