Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Ліжко на два місця: цікаві факти

Облаштування спальні є важливим заходом у кожній оселі, адже саме тут людина відпочиває після робочого дня. Аби відновити енергію для щоденних справ, необхідне відповідне середовище. Його ключовий компонент – двоспальне ліжко. Придбання цього предмету меблів є ідеальним рішенням для подружніх пар. Якщо площа кімнати дозволяє, не буде помилкою купити його й для однієї людини, адже це дуже зручно!

Зверніть увагу

У порівнянні з розкладним диваном двоспальне ліжко відрізняється підвищеною комфортністю та практичністю. Однією з його переваг є наявність вбудованих зон для зберігання речей. У багатьох сучасних моделях присутні ніші для постільної білизни, а також шухляди або короби. Вони розміщуються безпосередньо під ліжком, а доступ до них забезпечує спеціальний механізм, який підіймає спальне місце.

Двоспальні ліжка мають різне оформлення. Для нього можуть використовувати тканину або ковані металеві елементи. З огляду на потреби вибирайте тип узголів’я. Вони вирізняються між собою шириною, висотою, формою й оформленням.

Технічні особливості

Каракас двоспальних ліжок розрахований на те, щоб витримати вагу двох людей з розрахунку 100 кг на одну людину. Але є й посиленні моделі. На стійкість каркаса впливають:

  • Додаткові ніжки. Якщо на стандартних ліжках зазвичай їх п’ять, то на посилених може нараховуватися до дев’яти.
  • Ламелі. Можуть з’єднуватися між собою металевими елементами або бути завширшки понад 53 мм.
  • Матрац, виготовлений спеціально для збільшених навантажень.

Особливість посиленого каркаса полягає в тому, що він запобігає провисанню ламелів або появі згинів, що може відбуватися на стандартних ліжках під впливом великої ваги.

Що стосується матеріалів, натуральна деревина вважається найкращим рішенням. Але її суттєвим недоліком є висока ціна, тому більшість споживачів надають перевагу бюджетним аналогам, зокрема ДСП. Цей матеріал легко обробляється, тому дозволяє виготовляти різні за дизайном ліжка, з тривалим терміном експлуатації, який перевищує 10 років.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору