Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Воскресінцях хочуть відремонтувати клуб за кілька мільйонів гривень, активісти написали скарги в аудит

У Воскресінцях хочуть відремонтувати клуб за кілька мільйонів гривень, активісти написали скарги в аудит

Громада вимагає допомогти армії, а влада ремонтує клуби і стелить асфальт на малозаселених вулицях. Так, на днях управління культури та туризму Коломийської міської ради оголосило тендер з очікуваною вартістю понад 3 млн 271 тис грн ремонт приміщення будинку культури у Воскресинцях. А це могли бути понад 250 дронів-камікадзе.

Інформатор розповість більше.

До того ж ремонт навіть не капітальний, це поточні роботи, хоча і за такі  великі кошти .

Зокрема мають замінити двері та підлогу, заштукувати стіни, провести сантехнічні роботи, стелю підбити гіпсокартоном і частково вагонкою, ба навіть перебачили облаштування акустичної сцени. Крім того ремонту підлягає також електрика.

Щойно управління культури і туризму оприлюднило закупівлю – коломияни почали писати звернення до держаудиту.

Пані Наливайська пише: “Недоцільне використання коштів під час дефіциту бойового спорядження на війні. Там гинуть люди!”.

Бритавська Катерина Сергіївна також обурена таким рішенням і звертається до держаудиту: “В чому нагальність такого ремонту, коли на війні щодня гинуть захисники та захисниці від нестачі автомобілів, дронів, медикаментів, зброї? Гроші на ЗСУ!!!”

Нагадаємо, що бюджет Коломийської громади, куди входять також і Воскресінці, в основному наповнюють податки військовослужбовців.

Аукціон запланований на 7 листопада. Слідкуєте за новинами Інформатора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору