Інформатор Коломия

НОВИНИ

У Коломиї нелегальна бригада зрізала без дозволів дерева

У Коломиї нелегальна бригада зрізала без дозволів дерева

Вранці 31 жовтня до редакції Інформатора зателефонувала мешканка будинку на вул. Січових Стрільців, обурена тим, що у її дворі зрізають ряд дерев, аби облаштувати стоянку для авто. Виявилось, жодних дозволів на зрізку немає.

Журналісти Інформатора викликали поліцію і написали заяву на протиправні дії.

7 каштанів мало піти під лезо бензопили за рішенням місцевих мешканців. Голова ОСББ багатоповерхівки замовила бригаду працівників, виявилось, свою діяльність чоловіки здійснюють незаконно, уникаючи податків.

Варто сказати, що у дворі зібралася частина мешканців, які виступали за зрізку. Комусь гілля закривало сонце вдома, комусь – восени листя забагато, а хтось таки хоче ширшої дороги і автостоянки. Але на запитання, скільки дерев за останні десятиліття ці мешканці посадили біля свого будинку, відповіді не було. І правда, наразі у дворі ростуть дерева, посаджені ще в радянські часи і, окрім фруктових самосівів, молодих нема.

Дозволу на зрізку голова ОСББ Любов Семанюк не брала і не бачить потреби: дерева ж ростуть біля їхнього будинку і не біда, що на міській землі.

Дозволу на зрізку голова ОСББ не брала Любов Семанюк і не бачить потреби: дерева ж ростуть біля їхнього будинку і не біда, що на міській землі.

Крім того, рішення про зрізку прийняли для того, аби розширити дорогу, яку збираються невдовзі асфальтувати вздовж будинку.

Журналісти пояснюють, що без дозволу можна зрізати тільки фруктові дерева, на що місцеві мешканці кажуть, що каштан – фруктове дерево.

Що ж до виконавців зрізки, то представник бригади Назар без жодного сорому зізнався, що як підприємець не оформлений, податки не сплачує, але зрізає багато і гроші бере.

Врешті на наш виклик приїхали правоохоронці, відібрали свідчення і пояснення голови ОСББ.

Пряме включення з місця зрізки

При правоохоронцях свідчення голови ОСББ змінюються. Виявляється, тільки частина дерев мала бути зрізана, на решті мало бути підрізане гілля.

На вимогу правоохоронців самовільну зрізку зупинили. Як далі розвиватимуться події – читайте у наступних матеріалах Інформатора.

Голова ОСББ багатоповерхівки замовила бригаду працівників, виявилось, свою діяльність чоловіки здійснюють незаконно, уникаючи податків. дозволів на зрізку не мали встигли зрізати 2 дерева 7 каштанів мало піти під лезо бензопили за рішенням місцевих мешканців Деякі мешканці підтримують зрізку

Поліція відкдрила провадження

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору