Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дія.Центр відтепер у Городенці: мешканцям доступні 310 адмінпослуг

Дія.Центр відтепер у Городенці

У місті Городенка Коломийського району розпочав роботу сучасний “Дія.Центр”, який обслуговуватиме понад 45 тисяч жителів громади.

Пише Інформатор, посилаючись на Івано-Франківське РВ АМУ.

Безбар’єрний простір “Дія. Центр” налічує 12 адміністраторів ЦНАПу, 7 з яких працюватимуть на віддалених робочих місцях в старостинських округах. Мешканці зможуть звертатися за наданням 310 адміністративних послуг. Це вже шостий Дія.Центр в Івано-Франківській області.

Як повідомила голова ОВА, на відкриття сучасного центру витратили понад 3 млн грн. Ремонт приміщення провели за кошти обласного і місцевого бюджетів, а меблі й техніку закупила організація ПРООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

Керівництво Городенківської громади сподівається, що цей центр стане місцем, де громадяни зможуть отримати якісну та своєчасну допомогу, послуги від досвідчених фахівців, а всі зусилля, вкладені в його створення, принесуть позитивний результат.

За словами виконавчого директора Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрія Стефанчука, відкриття Дія. Центр у Городенці – це добрий приклад використання коштів місцевого бюджету, що демонструє баланс між допомогою військовим і покращенням послуг для мешканців громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору