Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під час нічної атаки над Франківщиною збили безпілотник: уламки впали на будівлю

В ніч на 3 листопада ворог масово атакував Україну безпілотниками. Було випущено чотири десятка “шахедів”. Один з них збили на Прикарпаттям. Через падіння уламків на будівлю гуртожитка виникла пожежа.

Пише Інформатор.

За даними Повітряних Сил ЗСУ, вночі окупанти атакували країну чотирма десятками “Shahed-136/131”, які були випущені з Курської області та з району Приморсько-Ахтарськ -рф. Крім того, противник застосував керовану авіаційну ракету Х-59 із повітряного простору окупованої Херсонщини.

Шахеди запускались хвилями і прямували у різних напрямках малими групами. У більшості регіонів було оголошено повітряну тривогу, працювала протиповітряна оборона. Щоб відбити повітряну атаку залучали винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи.

Всього знищено 24 ударних дронів “Шахед” та одну керовану авіаційну ракету.

Як зазначають в МВС, в Івано-Франківській області близько 6 ранку у Калуському районі впали уламки збитого безпілотника. Ліквідовано пожежу у гуртожитку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору