Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї знову збиратимуться активісти проти розтрат під час війна і за підтримку ЗСУ

У Коломиї знову збиратимуться активісти проти розтрат під час війна і за підтримку ЗСУ

У суботу, 4 листопада, о 10:00 відбудеться акція на підтримку ЗСУ і проти витрати коштів з місцевого бюджету на ремонти та елементи благоустрою, без яких можна обійтися під час війни. Місце зустрічі незмінне – площа Відродження біля ратуші.

Інформатор закликає усіх, кому важливо, щоб наші захисники отримали необхідні спецзасоби і могли ефективніше давати відсіч ворогу, прийти і висловити свою позицію.

Нагадаємо, що це вже треті такі збори. Активісти направили звернення міському голові Коломийської громади ізі закликом зібрати сесію та прийняти рішення про зупинення капітальних видатків на ремонти та благоустрій, обмежившись тільки нагальними потребами. Натомість основні ресурси направити на забезпечення захисників з Коломийщини.

Тим часом і ратуші голос народу не чують, щодня оголошують нові й нові закупівлі на мільйони і десятки мільйонів гривень.

При рекордному бюджеті понад 1 млрд 200 млн грн Коломия допомогла військовим наразі на 90 млн грн (левова частина цих витрати- те саме брукування і ремонти у військових частинах громади). Попри те, що податки захисників наповнюють наш бюджет на понад 70%.

Тож якщо вам важливо дочекатися кінця цієї наджорстокої війни – прийдіть і висловіть свою незгоду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору