Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Коломиї відкрили меморіальну дошку Андрію Ткаченку

У Коломиї відкрили меморіальну дошку Андрію Ткаченку

Тепер при вході до Коломийського ліцею №2 зустрічає і дивиться на всіх воїн Андрій Ткаченко, який віддав за український народ найцінніше – життя.

Передає Інформатор.

3 листопада загиблому випускнику школи Андрію Ткаченку відкрили та освятили меморіальну дошку, щоб кожен, хто прийде до навчального закладу, пам’ятав про подвиг колишнього учня. На урочисту лінійку з нагоди встановлення пам’ятної дошки завітали рідні та знайомі Героя, зійшлися учні та керівництво ліцею.

Завдяки таким українцям як Андрій, наші діти можуть вчитися в українських школах, жити в незалежній державі та вірити у своє майбутнє.

Андрій Ткаченко ще в 2015 році підписав контракт з 10-ю окремою гірсько-штурмовою бригадою. З початку повномасштабного вторгнення приєднався в ЗСУ в складі 65-ї окремої механізованої бригади, де проходив службу та виконував бойові завдання на посаді кулеметника.

Вірний військовій присязі, за нашу батьківщину виявив стійкість та мужність і внаслідок артилерійського обстрілу загинув 19 жовтня 2022 року на позиціях Запорізького напрямку.

Вічна пам’ять Герою!

 Фото зі сторінки міського голови

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Нагору