Інформатор Коломия

ВЛАДА

На невеличкій вул. Вільде в Коломиї завершують брукування за понад мільйон

На невеличкій вул. Вільде в Коломиї завершують брукування за понад мільйон

Від жовтня на вулиці Ірини Вільде, що знаходиться в районі РАЦСу, триває благоустрій пішохідних зон. За ці роботи з бюджету Коломиї мають виплатити понад 1 млн грн.

Як протікають роботи – дізнавався Інформатор.

Тротуар по стороні РАЦСу став вужчим. Тут управління комунального господарства вирішило пожертвувати пішохідною зоною заради облаштування паркувальної кишені. Аналізуючи зміни останніх двох років, ілюзій, що нова парковка буде безкоштовною, не залишається.

На участь у тендері на ремонт тротуарів по вул. Вільде подався тільки один учасник – компанія “Містобуд”, яка й перемогла. На закупівлі вдалося зекономити 50 тис грн. Відтак нові тротуари обійдуться в 1 176 947 грн.

Згідно даних платформи YouControl, ТОВ “Містобуд” зареєстроване в Коломиї на вул. Мазепи і керує ним Івоняк Ігор Володимирович, раніше ж керував цим ТОВ Савчук Володимир Григорович.

Розмір статутного капіталу фірми – 18 000 грн.

Довший час підприємство не перемагало у державних тендерах, але у серпні цього року з ним підписали договір на ремонт спортмайданчика ліцею №2, який став першим підрядом за останні 6 років. Також фірма співпрацювала з П’ядицькою сільською радою, а тепер з УКГ Коломийської міської ради.

Нагадуємо, від початку 2023 року управління комунального господарства оголосило 34 закупівлі на ремонт тротуарів та міжквартальних проїздів. Дізнайтеся, скільки коштів Коломия кинула на бруківку.

Забруковують також захід до РАЦСу

Забруковують також захід до РАЦСу

Тут звузили тротуар і планують облаштувати парковкуТут звузили тротуар і планують облаштувати парковку

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору