Коломия До сайту

Забрукувати все: на вул. Коновальця розпочали ремонт біля одного будинку, вартість – понад 1 млн 700 тис грн

З 7 листопада фірма-переможець тендерної закупівлі взялася до брукування тротуарів та паркувальної кишені біля будинку на вул. Коновальця, 19. 

Що там буде і що не так із минулорічним асфальтуванням – розповість Інформатор.

На участь у закупівлі на ремонт міжквартального проїзду на вул. Коновальця, 19 подалося два учасника: ТОВ “МІСТОБУД” та тисменицьке приватне виробничо-комерційне підприємство “СУПУТНИК”.

Коломийська фірма запропонувала майже на 23 тис грн менше і отримала перемогу.

ТОВ “МІСТОБУД” зареєстроване в Коломиї більше 18 років тому. Директором є Ігор Володимирович Івоняк. Від початку 2023 року Коломийська міська рада та її структурні підрозділи заключили з цією фірмою договорів на 4 млн 336 тис грн.

Зараз бригада “Містобуд” взялася до брукування на Коновальця, 19. За 1 703 188 грн вони мають облаштувати тротуар, велику паркувальну кишеню напроти будинку, а також меншу біля будинку на вул. Валовій, 45. Також в цю ціну входять одна широка доріжка між будинками №19-21 та кілька невеликих.

Завершити мають до 31 грудня 2023 року.

Цю доріжку також мають забрукувати

тут облаштують велику паркувальну кишеню

Що ж до робіт на вулиці Коновальця, то тут цікавіше те, як ремонтували цей заїзд минулого року.

Біля будинку № 19 та сусідньої 5-типоверхівки на вул. Валовій восени 2022 року постелили новий асфальт. Роботи виконувало комунальне підприємство “Полігон Екологія”.

Проте якість цих робіт далека від ідеалу: вже навесні крізь товщу затвердлої суміші прорізалися кульбаби, а фрагментами проявилися крихкі ділянки. Директор КП “Полігон Екологія” журналістам на це відповів, що винні самі мешканці, бо за дорогою треба доглядати, а бур’яни на асфальті треба… полоти. Зараз ці дороги виглядають так:

Зрештою кілька метрів асфальту таки недотягнули. Захід у мікрорайон від вул. Валової виглядає так

Ознаки руйнування на новому асфальті не вул. Коновальця, 19


а
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237