Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Коломийська громада провела на вічний спочинок Героя Любомира Савчука

Коломийська громада провела на вічний спочинок Героя Любомира Савчука

Любомир Савчук не дожив до свого 50-річчя не цілих три місяці. Та своє життя військовий прожив недаремно: разом з дружиною виховав чотирьох дітей та навіть дочекався онучку, а закінчив життя справжнім подвигом – віддав його за свободу кожного українця. Сьогодні Коломийська громада провела Героя в останню путь.

Інформатор теж віддав останню шану нашому захиснику.

Народився Любомир Савчук 21 січня 1974 року у селі Королівка, де провів своє дитинство. Навчався у Коломиї – в школі №1, після чого вступив до Львівського аграрного університету. В 1993-у був призваний до лав Збройних Сил України, де прослужити 1,5 роки. У 1997-у році одружився. Разом з дружиною Наталею народили та виховували 4 діточок – Уляну, Юлію, Андрія та Вікторію. Дочекався онучки.

Про Любомира розповідають, що потягом свого життя він завжди приходив на допомогу іншим. Був працелюбним, доброзичливим, відповідальним, добрим сусідом та хорошим сім’янином.

У травні 2023-го року був мобілізований до ЗСУ для захисту Батьківщини. Ніс службу командиром стрілецького відділення. Загинув на Донеччині 5 листопада під час виконання бойового завдання. Поховали Героя на кладовищі у Королівці.

Вічна пам’ять та слава Герою!

 

Нагору