Інформатор Коломия

ВЛАДА

Майже 300 м.кв. міської землі Коломиї продали з молотка за 4 500 євро

Майже 300 м² міської землі Коломиї продали з молотка за 4 500€

У жовтні Коломийська міська рада виклала на аукціон земельну ділянку розміром 0,0283 га. на вулиці Українській. Стартова її ціна сягала 165 639 грн. В ході аукціону вдалося підняти ціну на понад 19 тис грн.

Хто став новим власником – знає Інформатор.

Земельна ділянка на 238 м² на вул. Українська, 33б призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

Зараз на цій ділянці розташовані господарські будівлі.

На участь в аукціоні з продажу цієї землі подалося двоє: Супільник Іван Борисович та Журба Тарас Сергійович.

За результатами трьох раундів найвищу ціну запропонував другий учасник. Відтак новим власником землі на вул. Українська, 33б став Журба Тарас Сергійович. Він має сплатити 185’001 грн, ці кошти підуть в бюджет Коломийської громади.

Згідно даних платформи YouControl особа з таким прізвищем, іменем та по батькові – Тарас Сергійович Журба  – з 8 листопада 2023 року зареєстрований керівником ТОВ “ГАЛЕРЕЯ КОРЗО”,  це торговий центр на проспекті Чорновола, 30А. Раніше пан Журба був головним бухгалтером підприємства.

Варто згадати, що засновницею і кінцевим бенефіціаром ТОВ “ГАЛЕРЕЯ КОРЗО” є колишня дружина екс-заступника міського голови Коломиї Сергія Проскурняка – ПРОСКУРНЯК РОМАНА ВІКТОРІВНА.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору