Коломия До сайту

Працівники ТЦК у Львові силоміць штовхали чоловіка в авто: ситуація потрапила на відео

Черговий випадок примусової мобілізації чоловіків представниками ТЦК просто посеред вулиці потрапив на відео очевидці. Воно почалося розповсюджуватись в соцмережах вчора, 9 листопада.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Інформатор.Україна.

Як відомо інцидент трапився у Львові. Працівники військкомату намагалися викрасти чоловіка – його силоміць скрутили та запхали в автомобіль. Свідками цієї події стали кілька людей, одна з яких й почала фіксувати все на камеру.

Очевидці намагалися зупинити мобілізацію силою, але в цей момент представник ТЦК почав тиснути на жінку, яка фільмувала все, й змусити її припинити зйомку. На це вона відповіла, що не має права знімати на блокпосту, але знімання таких ситуацій посеред вулиці не перечить закону, мовляв, це – викрадення чоловіка. Тоді працівник військкомату вириває телефон у неї з рук.

На відео чутно, що очевидці вигукують: “Що ви робите!”, “Ви не маєте права!”, але на них не реагують.

Відео інциденту можете переглянути у нашому телеграм-каналі за посиланням.

Львівський обласний ТЦК та СП відреагував на ситуацію:

“Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини даного випадку та призначена службова перевірка. Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи у найкоротші терміни буде встановлено усі подробиці та прийнято усі необхідні рішення!”

Нагадуємо, що раніше ми писали, як діяти, якщо примусово везуть до ТЦК.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237