Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Тотальний суржик та дівчина з села: як у новому українському серіалі зобразили Любу з Коломиї

Тотальний суржик та дівчина з села: як у новому українському серіалі зобразили Любу з Коломиї

Бабушка, кастінг, снімать, остальні, півень Пєтя – ці та багато інших слів, зовсім непритаманних для спілкування мешканців Коломиї, можна почути вже в першій серії серіалу “Встигнути до 30” від однієї з головних героїнь – нібито коломиянки Люби.  

Інформатор вирішив переглянути новий український комедійний серіал і ділиться враженим від побаченого.

Люба з Коломиї – одна із трьох дівчат, які зустрілися в столичному барі на свій день народження. Усім виповнилося 29. Героїні почали знайомитися і з’ясовується, що Люба приїхала в Київ, щоб взяти участь в кулінарному шоу та стати шеф-кухарем.

І ось нам показують її відео для кастингу: дещо дивацька дівчина у вишиванці розповідає, що вона з Коломиї, а на задньому фоні починає кукурікати півень, якого Люба називає “Пєтя”. А далі ще краща фраза – “йокалемене”. Та на цьому “шедеври” нібито коломиянки не завершуються. У своїй відео-візитівці Люба впевнено говорить “снімає” та “остальні”, а ще слова із дивним для коломийського краю закінченням – “буть” чи “обрізать”.

Словом, Люба з Коломиї у серіалі на телеканалі ТЕТ виглядає як затуркана дівчина ніяк не зі столиці Покуття. І це тільки те, що ми побачили в першій серії.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору