Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

До стрілянини не дійшло: деталі конфлікту в середмісті Коломиї

До стрілянини не дійшло: деталі конфлікту в середмісті Коломиї

Поліція встановила обставини та учасників інциденту по вул. Театральній у Коломиї, який стався сьогодні. З’ясувалося, що власник приміщення із пістолетом виганяв небажаного гостя з території.

Деталі розповідає Інформатор за даними правоохоронців.

11 листопада поліції повідомили, що напроти собору по вул. Театральній невідомий чоловік на вигляд 45 років поводить себе неадекватно та ганяється за іншим чоловіком, тримаючи в руках предмет, схожий на пістолет.

Поліцейські встановили, що це конфлікт між двома знайомими. Один з чоловіків, на якого вказав заявник, має у власності травматичний пістолет. До нього на приватну територію прийшов його знайомий, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, почав погрожувати та вимагати повернути йому кошти. Після короткої розмови останній покинув територію, проте через короткий час повернувся та почав поводити себе агресивно по відношенню до працівників, які були у той час в приміщенні, та до власника приміщення.

В ході конфлікту власник вийняв пістолет та почав вимагати покинути територію вищевказаного громадянина, таким чином вони опинилися на вулиці.

Відео інциденту можете переглянути в нашому телеграм-каналі за посиланням.

В ході конфлікту постріли не здійснювалися, працівниками поліції осіб встановлено та опитано.

Власник травматичного пістолета добровільно видав пістолет працівникам поліції. Проводиться перевірка, в ході якої буде надано правову кваліфікацію події.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору