Інформатор Коломия

ІСТОРІЯ КОЛОМИЇ

Активісти про ремонт у районній аптеці Коломиї: знищили унікальний модерністський інтерʼєр

Активісти про ремонт у районній аптеці Коломиї: знищили унікальний модерністський інтерʼєр

В Коломиї знищили унікальний модерністський інтерʼєр аптеки. Про це повідомляє спільнота ukrainianmodernism на своїй сторінці в Instagram. Унікальну стелю замінили гіпсокартоном. Єдине, що залишилось від розкішного орігінального інтерʼєру — підлога. 

Передає Інформатор.

Йдеться про приміщення районної аптеки, яке розділили минулого року і пристосували для потреб амбулаторії сімейної медицини та аптеки. Відтак хол у модерновому стилі втрачено.

“Міська влада Коломиї зробила жлоборемонт в районній аптеці №31: перекроїла просторий хол на клаустрофобні кімнати і коридори, знищила автентичні вітрини і не пошкодувала унікальну стелю, зашивши все дешевим гіпсокартоном. Єдине, що залишилось від розкішного орігінального інтерʼєру — підлога. І це знищення спадщини буле втілене за гроші платників податків! Як можна бути настільки сліпими, байдужими, некомпетентними та жадібними? Питання до відповідальних за цей «ремонт» чиновників і до мера Коломиї @bogdan_stanislavskyi. Скільки ми ще будемо терпіти державний апарат, в співробітників якого головні якості – некомпетентність, конʼюнктурність, та вміння провертати феєричні схематози?”, – обурюються автори публікації і підсилюють допис фотоза авторства nenza.

А ми додамо, що також з обличчя Коломиї зникло металеве панно над входом до аптеки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору