Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Чудова розвага для дітей та дорослих | Розпис пряників на майстер-класі Оксани Чабанюк

Чудова розвага для дітей та дорослих | Розпис пряників на майстер-класі Оксани Чабанюк

Часом дітлахи скаржаться батькам, що ігри стали вже нудними, тож вони хочуть спробувати чи придумати щось нове. Тож, батьки, ловіть ідею! Запропонуйте своєму чаду спробувати себе у ролі справжнього маленького шеф-кондитера. В цьому Вам допоможе Оксана Чабанюк та її майстер-класи з розпису імбирних пряників.

Розпис медово-імбирних пряників – це надзвичайно захопливий кондитерський майстер-клас для дітей та дорослих, який дозволить створити не тільки смачне, але й красиве печиво, яке може стати чудовим подарунком. Різнокольорова глазур дає можливість Вашій дитині відчути себе справжнім художником і втілити в життя свої яскраві фантазії!

Ваші дітки зможуть розфарбувати пряник на свій смак або ж повторити роботу майстра, при цьому розвивати свою уяву та дрібну моторику рук.

Майстер-клас проходить в святковій атмосфері та цікавій ігровій формі, тож може стати чудовою розвагою для дітей на день народження, випускний чи на іншій події.

Що входить в послугу:
— пряники;
— кольорова глазур;
— солодкі посипки та прикраси;
— паперові та вологі серветки;
— пакувальний матеріал, щоб забрати пряники з собою;
— фартушки з ковпаками для фото.
— а також є приємні бонуси.

Час проведення: 45 хв – 1 год.

Майстер-класи – це невід’ємна частина життя Оксани Чабанюк. Зокрема вона проводить їх навіть для наших Едельвейсів.

Крім того, Оксана – кондитер, вона співпрацює з кав’ярнями нашого міста, виготовляє на замовлення торти, зефір, пряники, чізкейки та меренгові рулети. За потреби з радістю проконсультує та допоможе визначитись Вам із вибором, щоб «засолодити» Ваше свято.

Контактні номери телефону: 0664335753, 0988834383
А ще можна зв’язатися через соцмережі: Facebook чи Instagram

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору