Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийські депутати вдруге зірвали листопадову сесію міськради

16 листопада відбулася друге пленарне засідання 49 сесії Коломийської міської ради. Минулого разу депутати взяли перерву на 15 хвилин і не повернулися. Сьогодні ситуація повторилася.

Інформатор розповість більше.

9 листопада в сесійній залі сварилися, називали “відьмами”, кричали “Ганьба!” і вимагали гроші на ЗСУ.

Врешті, коли пристрасті стихли, депутат Сергій Коцюр попросив перерву на 15 хв. Але міські обранці як пішли – так і не повернулися. Мер також зник на майже 50 хв, а потім повернувся і звертався до порожніх крісел: “Панове депутати, прошу зайняти свої місця і прошу включити систему реєстрації!”

У залі був тільки він і секретар міськради. Сесія була неповноважна, тож розгляд решти питань перенесли на друге пленарне засідання.

16 листопада ситуація повторилася: на останньому питанні порядку денного пан Коцюр знову попросив перерву, а після 10 хвилин до зали повернулося менше половини депутатів. Сесія була неповноважна, тож міський голова оголосив, що розгляд питань переноситься на наступне – вже третє – пленарне засідання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору