Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Двох наркодилерів з Коломийщини зловили правоохоронці

Двох наркодилерів з Коломийщини зловили правоохоронці

На торгівлі наркотика спіймали двох молодиків з Коломийщини. В момент затримання вони також були під наркотиками. Обидвоє продавали канабіс.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Співробітники Снятинського відділення поліції за силової підтримки спецпризначенців «КОРДу» спіймали двох правопорушників під час продажу наркотиків.

Одним виявився 23-річний мешканець с. Орелець. Він розповсюджував особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Його затримали після збуту 22-річному буковинцю забороненої рослинної речовини за 1500 гривень. Під час обшуку поліцейські вилучили гроші, отримані злочинним шляхом, та ще один згорток із канабісом.

За годину правоохоронці викрили та затримали на «гарячому» ще одного наркозбувача. 19-річний правопорушник за 1500 гривень також збув наркотичний засіб – канабіс.

Вдома у нього поліцейські виявили та вилучили сумку з сухою рослинною речовиною, картонну коробку, в якій було 7 поліетиленових пакетів з рослинними речовинами, пристрій для подрібнення та інше.

Все виявлене та вилучене поліцейські направили на експертизу.
Обох фігурантів затримали в порядку ст. 208 Кримінально – процесуального кодексу України. В медичному закладі їм провели освідування. Встановлено, що обоє фігурантів перебували у стані наркотичного сп’яніння.

Молодикам повідомили про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере запобіжні заходи.
Поліцейські ж наразі проводять заходи щодо встановлення злочинних зв’язків підозрюваних, можливих інших каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору