Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Нижньому Вербіжі вулицю Дарвіна хочуть перейменувати на честь Любомира Бордуна. Скоро громадські слухання

У Нижньому Вербіжі вулицю Дарвіна хочуть перейменувати на честь Любомира Бордуна. Скоро громадські слухання

Нижньовербізька сільська рада розпочинає громадські обговорення щодо перейменування вулиці Дарвіна на вулицю Любомира Бордуна. Саме тут проживав загиблий захисник. З цього приводу 26 листопада о 14:00 запланували громадські слухання.

Повідомляє Інформатор за даними сільради.

Ініціаторкою таких змін стала мати загиблого захисника і головного освітянина Коломиї Надія Бордун.

Громадські слухання відбудуться 26 листопада 2023 року о 14:00 біля магазину «Юлія» у с. Нижній Вербіж.

Сільрада наголошує, що зміна назви вулиці не призводить до недійсності будь-яких документів чи необхідності їх перероблювати.
У випадку, будь-яких, юридичних дій з майном (продаж, дарування, спадкування), у сільській раді можна отримати безкоштовну довідку про перейменування вулиці.

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами. Для реєстрації на громадських слуханнях необхідно мати паспорт або документ, що посвідчує особу.

Пропозиції також можна подавати на поштову адресу: 78218, вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж, Коломийський район, Івано-Франківська область або на електронну пошту nwerbizh@ukr.net, чи за телефоном – 03433 90264.

Строк обговорень визначено до 10 січня 2024 року.

Нагадаємо, Любомир Бориславович Бордун (29 червня 1984 — 23 вересня 2022) — український освітянин, військовослужбовець, солдат Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Кавалер ордена «За мужність» III ступеня (2023, посмертно). Депутат Коломийської міської ради двох скликань, начальник управління освіти Коломийської міської ради. З початком повномасштабного російського вторгнення 2022 року воював у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади (командиром відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки). Брав участь у боях за Сєвєродонецьк. Загинув 23 вересня 2022 року на Бахмутському напрямку. Проживав на вулиці Дарвіна у с. Нижній Вербіж.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору