Інформатор Коломия

ВЛАДА

Будівлю ветклініки продали на Коломийщині за 2 000€

Будівлю ветклініки продали на Коломийщині за 2 000€

Будинок, де раніше розміщувалась ветклініка, у селі Торговиця Городенківської громади виклали на аукціон за смішну ціну – всього 208 грн. На аукціон подалось четверо учасників і ціна підскочила аж у 400 разів.

Деталі аукціону розповість Інформатор.

Всередині жовтня фонд держмайна оголосив аукціон з приватизації колишньої ветклініки у селі Торговиця, що належить до Городенківської громади. Сама будівля знаходиться в аварійному стані: дах та стіни потребують ремонту. Будівля електрифікована, але ні вода, ні газ не підведені.

Цегляну будівлю на вул. Марка Черемшини, 9А площею 61,9 м² пропонували купити в приватну власність за стартовою ціною 208 грн.

Аукціон відбувся 6 листопада. У ньому брали участь 4 учасники: Бойчук Тарас Вікторович, Романюк Вікторія Ігорівна, Гладун Ольга Петрівна та Твардовський Микола Іванович.

Спершу пропозиції коливалися від 4000 до 29 000 грн. Проте в ході аукціону ціна зросла до 80 тис грн і вище.

Найбільше запропонував підприємець з села Одаї Микола Твардвський, у якого десятки різних спеціалізацій, але головний профіль – діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Відтак цей будиночок обійдеться новому власнику у 81 705 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору