Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

У магазині “ТСМ для тебе” в Коломиї – товари з Європи за лояльними цінами

У магазині "ТСМ для тебе" в Коломиї - товари з Європи за лояльними цінами

Товари для дому, одяг, взуття та косметичні засоби – усе це від європейських фірм знайдете у магазинах “ТСМ для тебе”, що знаходяться на вул. Січових Стрільців, 39 та просп. Грушевського, 39.

Власники магазину потурбувались, аби товар був виключно високої якості.

Зараз магазин “ТСМ для тебе” пропонує великий асортимент зимових курток для чоловіків та жінок, якісної бавовняної білизни для всієї сім’ї, а також величезний вибір побутової хімії, німецький посуд, якісне кухонне приладдя та побутову техніку, засоби по догляду за тілом та обличчям, парфуми європейських брендів за спокусливими цінами 300-400 грн, галантерею, одяг та взуття, постільну білизну та багато іншого.

Щодня магазин пропонує знижки на різні групи товарів: порошки, освіжувачі, гелі для душу, шампуні, та інші речі, які постійно необхідні вдома.

До новорічних та різдвяних свят магазин пропонує сформувати подарункові набори для ваших особливих людей.

Також наші коломийські панянки можуть тут оновити гардероб, аби зустріти наступний (як усі ми сподіваємося переможний 2024-рік) у красивій сукні.

Обидва магазини “ТСМ для тебе” невеличкі, а товару – чимало. Тому-то продавці-консультанти допоможуть вам краще зорієнтуватись і обрати саме те, що вам необхідно.

Переглядайте оновлення асортименту у магазинах “ТСМ для тебе” на вул. Січових Стрільців, 39 та просп. Грушевського, 39 на їхній сторінці в Instagram: Брендовий одяг, побутова хімія, косметика. (@originalshop_ua) • Світлини та відео в Instagram.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору