Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вистелив при перезарядженні зброї: деталі загибелі підлітка в школі на Надвірнянщині

Вистелив при перезарядженні зброї: деталі загибелі підлітка в школі на Надвірнянщині

Страшна трагедія трапилась 22 листопада близько 15:30 в ліцеї в селі Пнів, де за розкладом проводилось гурткове заняття зі стрільби по мішенях із пневматичної гвинтівки. Поліція відкрила два кримінальних провадження через загибель учня.

Деталі розповідає Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Правоохоронці встановили, що практичні стрільби проходили в коридорі загального користування, що порушує вимоги та заходи безпеки.

Під час цього заняття, 15-річний дев’ятикласник перезаряджав пневматичну гвинтівку й з необережності здійснив постріл в іншого учня. Куля калібру 4,5 мм поцілила в грудну клітку. Від отриманої травми помер учень Пнівського ліцею – Скрипченко Тарас Віталійович.

На момент події в коридорі, де відбувались стрільби, знаходився 60-річний вчитель, мешканець м. Надвірна. Його затримали.

З місця події правоохоронці вилучили речові докази. Під час обшуку за місцем проживання затриманого вилучено пневматичну гвинтівку.

Слідчі Слідчого Управління обласної поліції розпочали два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність), а також ч. 2 ст. 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, що спричинили смерть неповнолітнього) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору