Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Де та за скільки можна взяти напрокат дитячий костюм у Коломиї?

оренда дитячих новорічних костюмів

Сезон новорічних свят у садочках та школах вже на носі, тож кожен малюк мріє перевтілитися у зайчика, сніжинку чи іншого героя казки. Та не завжди є можливість придбати новенький костюмчик, тож батьки можуть  взяти святковий одяг в оренду.

Де у Коломиї знайти прокат дитячих костюмів – дізнавався Інформатор.

Одразу кілька місць, де можна орендувати одяг, розташовані в торговому комплексі “Апельсин”. Магазини знаходиться на четвертому поверсі. Прокат платтячка чи тематичного костюма обійдеться тут від 120 до 300 грн. Завдаток просять не всюди. Одяг забираєте за день перед святом, а приносите одразу після дійства. А ціна костюма залежить від його розміру та складності. Орендувати можна у весільному салоні або магазині №5.

Також дитячий одяг на прокат є в фотостудії “Позитив”, що на Чорновола, 12. Взяти на день в оренду костюмчик обійдеться в 200 грн за будь-який з усіх представлених. Вибір тут великий, та потрібний Вам краще забронювати.

Ще одне місце прокату ми знайшли у фотостудії “Стиль” на площі Відродження, 5. Щоб орендувати одяг, доведеться залишити 300 грн. Проте як тільки ви все повернете, то вам віддадуть частину коштів, як заставу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Романа Бакай

Нагору