Інформатор Коломия

ВЛАДА

Петиція про преміювання службовців ратуші в Коломиї набрала голоси і йде на розгляд Станіславському

Петиція про преміювання службовців ратуші в Коломиї набрала голоси і йде на розгляд Станіславському

Петиція коломиянки з вимогою обмежити до 25% на премії, надбавки та інші доплати службовцям Коломийської міської ради, а матеріальні допомоги відмінити як такі аж завершення воєнного стану в Україні за 6 днів із відведених 90 набрала понад 200 голосів підтримки. Далі – рішення за міським головою.

Повідомляє Інформатор.

В умовах зменшення бюджету Коломийської громади у понад двічі, логічно, що очільник громади підтримає громадську ініціативу, запропоновану активісткою і журналісткою Наталкою Сандецькою. Але у ратуші буває всіляке. Відтак за три дні буде відомо що вирішив мер.

“Вважаю в часі війни неетичним призначати премії та надбавки службовцям Коломийської міської ради на рівні 50%, 80% і навіть 120%. Відтак за менше як два роки війни на зарплати деяким працівникам структурних підрозділів Коломийської міської ради витратили понад 1 млн грн на кожного. До перемоги варто максимум ресурсів направити на підтримку ЗСУ”, – пише авторка петиції Наталія Сандецька.

Нагадаємо, у ратуші під час війни службовці вищого рангу отримують премії та надбавки по 50-120%.  Відтак їхня середні зарплата коливається від 35 000 до 45 000 грн на місяць.

Ось що з цього приводу думають коломияни:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору