Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як коломийська дітвора їздила до Миколая в гості | ВІДЕО

У селі Грушів Коломийської громади свої двері для чемних коломийських малюків відкрила Резиденція святого Миколая.

Інформатор побував у гостях в резиденції Чудотворця і зняв, як коломийські малюки гарно провели час.

Дошкільнята старшої групи “Метелик” садочка №19 мали приємну зустріч з Миколаєм, а ще – чимало забав і конкурсів.

Спершу дітей розважали помічники Миколая – Плюсик, Мінусик і символ наступного року Динозавр. Інтерактив, танці й пісні – всього було вдосталь. Відрадно, що попри непростий час і стреси війни наші малюки вміють тішитися простим речам, радо сприймають гру і вірять в дива.

Врешті навіть серед таких веселощів дітям урвався терпець: гучно почали кликати Чудотворця. Наш Миколай – зовсім не нудний і суворий. Взявся з дітворою в коло за руки і ну танцювати.

А потім малеча розповідала святому вірші й загадувала бажання. Перше на устах – мир в країні, аби татусики повернулись додому і в країні настав лад і спокій.

А хто вірша не підготував – не розгубився і зачитав слова з пісні. Коли ж зовсім ніяк, тоді Миколай сам вчив малюка віршика.

Ось так згуртовано і родинно відпочили маленькі українці у Грушеві. І тепер з нетерпінням чекають ночі на 6 грудня, аби за свою чемність отримати від Чудотворця жаданого подарунка.

Зареєструватися на візит можна за номером телефону:  098 94 123 94.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору