Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Фільми, які хочеться переглядати щороку | Добірка кінострічок на вихідні

Кожному з цих фільмів вже дясятки років, та вони все ще залишаються улюбленцями багатьох. І хоч більшість знає їх напам’ять, від перегляду відмовитися не можуть, адже щоразу дивляться з таким захватом та емоціями, як вперше. 

Інформатор ділиться добіркою фільмів на вікенд.

Титанік (1997)

фільм титанікКультова історично-романтична драма від легендарного Джеймса Кемерона про кохання на тлі однієї з найвідоміших морських катастроф в історії людства.

За сюжетом, під час першого і останнього рейсу найбільшого корабля в світі зустрічаються двоє: аристократка Роуз та художник-початківець із нижньої палуби Джек. Вона має вийти заміж по розрахунку, за усіма правилами її світу. Він показує їй кохання та свободу. На кілька казкових днів Роуз та Джек стають абсолютно щасливими. Аж до моменту доки їх розкішний лайнер не зіштовхується з айсбергом…

Красуня (1990)

Вівіан – звичайна вулична повія. Після чарівної ночі, зранку Едвард розуміє, що по вуха закохався в неї, не хоче розлучатися з Вів’єн і пропонує дівчині залишитись в його президентському люксі ще на деякий час – за додатковий гонорар. Вів’єн в свою чергу занурюється у шалений світ великих грошей та великої брехні. Вона терпить недбале ставлення до неї заради чоловіка, який підкорив її серце та перестав бути для неї просто клієнтом…

Леон (1994)

Професійний вбивця Леон, який легко виконує найскладніші замовлення і завжди дотримується одного правила: «Не вбивати ні жінок, ні дітей», знайомиться зі своєю чарівною сусідкою Матильдою, сім’ю якої розстрілюють поліцейські, причетні до торгівлі наркотиками. Завдяки цьому знайомству він вдруге переживає почуття любові, але така ідилія не може тривати довго – життя у професійних вбивць дуже коротке.

Форрест Ґамп (1994)

Сюжет фільму розповідає про захоплююче життя хлопця на ім’я Форрест Ґамп. Маленький Форрест живе разом зі своєю матір’ю в штаті Алабама, в містечку під назвою Грінбоу. У нього проблеми зі здоров’ям, та й до всього іншого хлопчик володіє розладом інтелекту, тому його матері доводиться докласти чимало зусиль, щоб його взяли в звичайну школу. У школі Форрест постійно піддається знущанням з боку однолітків, але це допомагає йому навчитися дуже швидко бігати, що в майбутньому дає шанс хлопцеві стати студентом, і увійти в число кращих спортсменів-аматорів країни. Після закінчення університету Форрест йде в армію, і потрапляє на війну, що почалася у В’єтнамі.

Едвард Руки-ножиці (1990)

фільм на вихідні

Едвард – напівлюдина. Він живе сам у замку на високій горі. Його творець помер, не встигнувши закінчити руки Едварда, тому замість пальців в нього ножиці. Одного разу добра жінка на ім’я Пег запрошує його жити у неї. Едвард приєднується до суспільства, але незабаром у нього починаються проблеми.

Маска (1994)

фільм на вечір

Скромний банківський працівник Стенлі Іпкіс, по дорозі додому бачить в брудній гавані силует, схожий на потопаючого, і вирішує його врятувати. Але предметом порятунку виявляється загадкова дерев’яна маска. Примірявши знахідку, наш герой несподівано перетворюється в зеленоголового «монстра», який володіє при цьому надприродними здібностями і вражаючою живучістю. Відтепер Стенлі, як Супермен або Бетмен готовий кинутися відновлювати справедливість, і при цьому примудрятися розважатися. Правда, вдень йому як і раніше доводиться старанно працювати в банку.

Втеча із Шоушенка (1994)

фільми на вечір

В центрі сюжету – історія банкіра на ім’я Енді Дюфрейн. Його можна було сміливо назвати успішною людиною. Він розумний, добре вихований, володіє витонченим смаком. А ще він займає посаду віце-президента великого банку. Але одного разу все змінюється – дружина виявилась невірною. Тільки це вже має для Енді великого значення, адже її вбили разом з коханцем, а звинуватили в їх вбивстві Дюфрейна. Суд засудив Дюфрейна до двох довічних термінів ув’язнення і відправив відбувати покарання до однієї із найстрашніших в’язниць США, Шоушенку.

Великий Гетсбі (2013)

Нік зачарований таємничим минулим і казково красивим сьогоденням свого сусіда Джея Гетсбі, який перебрався з середньої частини США на Лонг-Айленд. Незабаром потрапивши до його оточення, він стає свідком його одержимості, що приводить до трагедії.

кінострічка на вечір

Хатіко (2009)

фільм про собаку Хатіко

Паркер Вілсон працює в університеті. Одного разу йому на очі трапляється кинуте цуценя. Оскільки ніхто не хотів забрати його, Паркер забирає його собі. Між собакою та Паркером дуже швидко зароджується дружба. Новий день Хатіко починався з проводів свого люблячого господаря до вокзалу. Щовечора собака приходить на те саме місце, щоб зустріти Паркера і разом з ним вирушити додому. Але одного разу сталося щось жахливе. Професор раптово помирає, а Хатіко продовжує чекати свого господаря.

Білий полон (2006)

підбірка фільмів

Дія фільму, заснована на реальних подіях, розгортається на казково красивих засніжених просторах Антарктики. Наукова експедиція займається пошуками метеорита, що впав. До складу експедиції входять Джеррі Шепард, його кращий друг Купер і геолог. На сніжних просторах вчені пересуваються на санях з собачою упряжкою, що складається з восьми собак.
Несподівана неприємна пригода і непередбачено важкі погодні умови змушують людей покинути науково-дослідну базу в Антарктиці. Так складаються обставини, коли вчені не можуть взяти з собою своїх чотириногих друзів і залишають їх одних в крижаній пустелі. Тепер собакам належить протягом довгих шести місяців героїчно боротися за виживання і статечно чекати, поки їх врятують. Але чи зуміють собаки так довго прожити у ворожому крижаному царстві?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору