Інформатор Коломия

ГРОШІ

Мисливські угіддя у Марківцях продали “Буковелю” з повторного аукціону вдвічі дешевше

Мисливські угіддя у Марківцях продали "Буковелю" з повторного аукціону вдвічі дешевше

Аукціон з продажу мисливського центру в селі Марківці вперше провели у вересні і мали продати його за 32 млн грн. Втім, нещодавно відбувся повторний аукціон й придбало його за 15 млн грн ТОВ “Буковель”.

Деталі розповість Інформатор.

Мисливські угіддя у селі Марківці неподалік Івано-Франківська із красивою будівлею, альтанкою і криницями мають 392,2 м² забудови. Там присутнє водопостачання та водовідведення, газифікація та приєднані ліній електропередач. Вони належали ДПСГП “Ліси України”.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях під час першого аукціону оголосило початкову ціну продажу – 560 тис грн. Участь у ньому взяло аж 30 учасників.

В ході аукціону вдалось збільшити вартість у десятки разів. Новою власницею мала стати Березинська Аліна Володимирівна, яка запропонувала 32 млн грн. Втім, як з’ясувалось, договір так і не уклали.

Тож ФДМУ провів повторний аукціон. Він був анонсований всього за кілька днів до його проведення. На його участь подалося 14 учасників. Стартова ціна лота становила вже 280 тис грн.

Відтак після трьох раундів найбільшу ціну запропонувало ТОВ “Буковель”.

За даними Youcontrol, власниками ТОВ «Буковель» є жителі Швейцарії Палиця Захар Ігорович та Палиця Оксана Василівна.

Батько Захара Палиці – Ігор Палиці – є народним депутатом України й бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору