Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під час негоди поліцейські у Коломиї допомогли добратися жінці з дитиною до лікарні

Через складні погодні умови коломиянка з маленькою дитиною, яка потребувала допомоги лікарів, не могли добратися до медичного закладу. Оперативно доїхати вони змогли завдяки правоохоронцям.

Пише Інформатор, посилаючись на поліцію.

Як зазначається, в негоду до поліцейських під’їхав автомобіль. З автівки вийшла коломиянка з маленькою дитиною на руках. Жінка просила доставити їх до дитячої лікарні, адже донька задихалась.

Екіпаж сектору реагування патрульної поліції за лічені хвилини доставили їх до лікувального закладу, де дівчинці надали необхідну медичну допомогу. Наразі життю маленької Богданки нічого не загрожує.

Сьогодні правоохоронці Коломийського РВП навідались до Богданки в лікарню.

Лейтенант поліції Мирослав Мусіловський та сержант Юрій Шаламай побажали дівчинці швидкого одужання. Матері та її донечці подарували квіти й іграшки.

«Ми зупинилися біля поліції, був сильний сніг, неможливо було їхати на своїй машині. Поліція одразу включила проблискові маячки, ми доїхали дуже швидко до лікарні. Завдяки правоохоронцям, ми живі та йдемо на поправку. Щиро їм дякуємо за допомогу», – розповіла мама дівчинки Оксана Клюсик.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору