Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Чоловіча мода у зимовій версії – дізнайтеся, як виглядати стильно цієї пори року

Чоловіча мода у зимовій версії – дізнайтеся, як виглядати стильно цієї пори року

На вас чекає багато корисної інформації про те, які дизайнерські новинки в тренді зимового сезону 2024. Ви отримаєте цінні поради щодо вибору верхнього одягу та головного убору, аби створити найбільш комфортний та модний look. Також у статті є рекомендації, як обрати речі хорошої якості.

Які тренди визначила мода для чоловіків цієї зими?

Найпопулярнішим кольором сезону став коричневий у найрізноманітніших його відтінках. Хоча червоний теж досить поширений. Оновилися і принти: складні, заплутані з психоделічною тематикою або химерними різновидами клітинки.

Щодо видів одягу, то світшоти, толстовки, худі, светри оверсайз залишаються актуальними. При чому як однотонні, так і з принтами та написами. В’язані кофти та светри з трикотажними вставками теж на піку трендовості. Також можна одягати в’язані безрукавки або стьобані безрукавки на утеплювачі. Їх носять поверх сорочки чи худі. Стильні варіанти чоловічого теплового одягу пропонує бренд s.Oliver: від футболок і штанів до безлічі курток.

Традиційні джинси з худі або світшотом, доповнені класичним пальтом, зразок типового street casual. А пальто зі спортивним костюмом та кросівками – sport casual. З осені до зимового сезону перейшов і натуральний денім. Штани та сорочка з цього матеріалу виглядатимуть абсолютно органічно і поєднуються з будь-яким типом верху.

До речі, під час чоловічого тижня моди у Парижі новий злет отримали стилі мілітарі та гранж. Останній асоціюється з певною недбалістю та свободою у міксуванні елементів одягу та аксесуарів.

Якому верхньому одягу краще надати перевагу?

Модний сезон зима 2024 відзначається широким вибором моделей. Це, зокрема, і пуховики, і парки, і демісезонні куртки та бомбери, і пальта довжиною міді та максі. Тому обирайте те, у чому вам буде найбільш комфортно.

Для низьких температур можете придбати пухову парку з капюшоном. Для більш теплої погоди – коротку пухову куртку, бомбер або пальто. Не забувайте, що верхній одяг має бути практичним. Можете обрати, наприклад, двосторонню куртку або куртку з кількома кишенями.

Враховуйте якість матеріалів та пошиття. Пуховики чоловічі краще обирати з натурального пуху, зі співвідношенням пуху та пера не менше, ніж 80 до 20. Якісний пуховик повинен бути еластичним та пружним. Верхня тканина має просочуватися спеціальним водонепроникним розчином. Звертайте увагу на прошивку коміра: вона має бути як зсередини, так і ззовні.

Щодо трендових кольорів, чорний, коричневий та нюдові – для пальт; оливковий, синій, жовтий, червоний, хакі, сірий, сріблястий – для курток.

Як підібрати головний убір?

Шапка – універсальний зимовий аксесуар. Цього сезону в тренді шапки біні, спортивні шапки з написами та яскравими малюнками, шапки-панами, в’язані шапки в комплекті з шарфом. Їх носять з пуховиками, парками, бомберами, джинсовими куртками. Якщо хочете виділитися своїм особливим стилем, спробуйте приміряти в’язану беретку, хутряну бейсболку або вушанку.

А от трикотажні чи шкіряні кепки більше гармонують з пальтами та шкіряними дублянками. Тож намагайтеся підібрати головний убір під колір та модель верхнього одягу або під ваш повсякденний аутфіт. Та головне, щоб вам було тепло й зручно. Тож приміряйте різні варіанти, поки не знайдете свій ідеальний виріб.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору