Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Яремче оголосила закупівель для військових на понад 2 млн

Яремче оголосила закупівель для військових на понад 2 млн

Іноді критика спрацьовує. Так у жовтні 2023 року в обласній адміністрації зауважили, що Яремчанська ТГ отримує десятки мільйонів гривень надходжень з податків військових, але на потреби армії скерувала чи не найменше в області. І з того часу зі скарбниці громади спрямували біля 4 млн грн для захисників. Так, нещодавно Яремчанський виконавчий комітет оголосив три закупівлі транспортних засобів та дронів. 

Що збираються закупити у Яремче для наших захисників, а що вже придбали – знає Інформатор.

Зокрема для військовослужбовців хочуть придбати FPV-дрони (42 шт) та наземні станції для них (3 комплекти). Загальна вартість цих закупівель – 1 млн 17 тис грн. Очікувана вартість FPV-дронів дещо завищена: по 20 тис грн за одиницю.

Також наразі триває подача пропозицій від учасників на закупівлю 5-ти квадрокоптерів моделі DJI Mavic 3Т та DJI Mavic 3. Стартова ціна – 1 млн 23 тис грн.

Резільтати цих аукціонів будуть відомі після 11 грудня.

Також у жовтні-листопаді Яремчанський виконавчий комітет здійснив закупівель на майже 2 млн грн. Зокрема придбали 2 квадроцикли для військових за 580 000 грн (2 штуки  по 290 000 грн).

Тепловіійних монокулярів в на 410 000 грн (4 штуки)

Квадрокоптери для військовослужбовців на суму 996 000 грн ( 6 шт DJI Mavic 3Т+DJI Mavic 3).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору