Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Що одягнути на Новий рік від HARVEST

Що одягнути на Новий рік від HARVEST

Можливо дехто не сильно переймається тим, в якому одязі зустрічати наступний рік. Та якщо ж вже й святкувати новорічну ніч, хоч навіть вдома, то варто одягнути нові та красиві речі. Адже існують прикмети, що відповідно підібране вбрання на Новий рік може принести щастя, успіх та достаток. Створити модний святковий та водночас комфортний образ допоможе HARVEST. Тут можна обрати як стильний жіночий одяг, так і підібрати елегантний чоловічий одяг

Ідеї, що одягнути на Новий рік жінкам:

Сучасні дівчата та жінки сьогодні віддають перевагу зручним та стильним костюмам. Теплий костюм “FLORENCE” з жилетом та шортами стане чудовим образом в новорічну річ. Він виготовлений із якісного та приємного до тіла матеріалу, що гарно тримає тепло. Жилет застібається на ґудзики та має приталений силует. В шортах наявні бокові кишені.

Створити справжній святковий лук можна завдяки сукні. А як ми знаємо, чорний колір залишається класикою і є універсальним. Сукня “ELIN” з довгим рукавом здатна привернути увагу багатьох. Вона підкреслить фігуру, а завдяки коміру-стійці та плечикам плаття дивиться зовсім по-іншому. Надзвичайно приємний на дотик плюшевий оксамит, з якого виготовлена сукня, забезпечить зручність впродовж вечора.

Актуальними сьогодні залишають речі з екошкіри. Тим, хто в пошуках лаконічної чорної сукні прямого силуету без рукавів, підійде сукня “GEORGIA”. Її можна стилізувати для різних подій з кежуал стилем або класичним.

Якщо ви віддаєте перевагу більш практичним образам, варто звернути увагу на легкий лонгслів “BRITNEY”. Завдяки оригінальному дизайну він виглядає досить цікаво. Лонгслів стягується по висоті в складки, які можна регулювати. Його можна поєднувати з різним низом.

Щодо штанів, то вже декілька сезонів підряд в тренді тримаються “палаццо”. Штани “BLAIR” – один з варіантів цього фасону, здатні підкорити з першого дотику. Вони виготовлені з легкого елітного матеріалу – тенсел, який має дуже приємну текстуру. Наявні бічні кишені для зручності. При необхідності можна додати ремінь. Цю річ легко можна поєднати з різним одягом для створення свого неповторного образу.

Що вдягнути на Новий рік чоловікам:

В гардеробі будь-якого стильного чоловіка має бути поло. Поло з короткими рукавами з невеликими розрізами з обох боків та комірем, який застібається на ґудзики, є одним із найзручніших варіантів для цієї моделі. Виготовлене з натуральної бавовни, дуже м’яке і приємне до тіла, має гарну зносостійкість і довгий термін експлуатації.

Також класикою залишається поло з довгим рукавом. Як і попереднє, має невеликі розрізи з обох боків, спереду застібається на 2 ґудзики. Відповідно виготовлене з натуральної бавовни.

На зустріч нового року чоловіки полюбляють одягати сорочку. Лляна сорочка “LIGHTNESS” вільного силуету з довгими рукавами та коміром-стійкою виглядає дуже стильно. Застібається на приховані кнопки. Виготовлена з натурального лляного волокна, яке дозволяє тілу «дихати», не коле, не розтягується, не линяє, є гіпоалергенним і довговічним матеріалом.

Такий образ можуть доповнити штани “REY”. Це лляні штани з бічними кишенями та м’яким еластичним поясом. Обхват талії регулюється за допомогою шнурівки. Виготовлені з натурального лляного волокна, зможуть “носитися” як і лляна сорочка.

Для чоловіків, яким до вподоби штани більш вільного крою, варто запропонувати бавовняні штани “TIM”. Вони мають еластичний пояс та бічні кишені. Обхват талії регулюється за допомогою шнурівки. Виготовлені з якісної, приємної до тіла бавовни, яка має гарну зносостійкість і довгий термін експлуатації, стійка до деформації, поверхня не скочується, повітропроникна.

Тож обирайте найзручніший та найбільш відповідний вашому стилю образ, щоб мати хороший настрій та бути впевненими в новорічну річ.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору