Інформатор Коломия

ВЛАДА

Це ще не кінець: коломийські депутати відтягнули листопадову сесію на 4 пленарне засідання

Це ще не кінець: коломийські депутати відтягнули листопадову сесію на 4 пленарне засідання

7 грудня коломийські міські обранці втретє збиралися розглядати питання 49 сесії. Перед тим за листопад вони двічі зривали засідання, коли брали паузу на 15 хв і не повертались до сесійної зали. Сьогодні уже розглянули всі питання, але тут депутат Сергій Коцюр знову попросив зробити перерву, а опісля знову розглянути питання про регуляторні акти. На цей раз депутати таки повернулись до зали засідань, але так і не проголосували. Відклали це на наступне пленарне засідання.

Інформатор отримав кілька версій, що саме мають на меті міські обранці.

За даними від наших джерел у ратуші коломийські депутати спеціально зривають засідання і відтягують сесію, щоб протягнути питання дострокового припинення повноважень секретаря Коломийської міської ради. Але наразі старі домовленості про забезпечення більшості голосів за зняття Куничака є досить хиткі.

Крім того питання про регуляторні акти, яке не отримало більшості голосів, передбачає зміну місцевих податків. Воно є досить спірним, бо піднімати податки під час війни – рішення вкрай непопулярне.

Відтак найближчим часом (швидше за все наступного тижня) Коломийська міська рада проведе 4-те пленарне засідання сесії, що розпочалась ще в листопаді.

Сам Андрій Куничак переконаний, що цього разу будуть ставити на голосування про дострокове припинення його повноважень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору