Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Яка ситуація на дорогах і тротуарах Коломиї

Ранок 7 грудня став справжнім випробуванням і для пішоходів, і для водіїв. Ще з вечора у Коломиї через обледеніння доріг трапилось кілька ДТП. Небезпека досі не минула, адже висока вологість вночі і дрібний сніг, що пішов близько 9:30 тільки погіршують стан доріг.

Інформатор протягом дня буде відслідковувати стані доріг та пішохідних зон у місті.

Для пішоходів досить складний прохід у районі вокзалу, міського парку, озера ім. Руфа, а також  на всіх відгалуженнях головних вулиць, техніка сюди ще не встигла дістатися.

Зараз трактор комунального підприємства “Полігон Екологія” працює на вулиці Чайковського. Вулиця Січових Стрільців уже підсипана, тим часом на бульварі Лесі Українки ще ожеледиця.

Центральні вулички міста підсипані, але не всюди це спрацьовує, на деяких ділянках дистанція між ділянками з піском більше 1,5 м, тому треба бути дуже обережними.

Проїзд і надалі складний вулицею Карпатською, також на автошляхах біля Пруту більше обледеніння, тому будьте обережні. Вулиці Бандери, Мазепи, Січових Стрільців та Грушевського станом на 9 ранку значною мірою розмерзлися, тому тут проїзд нормальний.

Інформатор продовжує слідкувати за станом доріг в місті.

Якщо у вас ускладнений проїзд чи прохід – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com .

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору