Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Кубаївці відремонтують нежитлове приміщення за майже 1 млн грн

У Кубаївці відремонтують нежитлове приміщення за майже 1 млн грн

З бюджету Коломийської громади витратять майже 1 млн грн на капітальний ремонт нежитлового приміщення у невеликому присілку Кубаївка біля Саджавки. 

Детальніше розповість Інформатор.

7 грудня управління комунального господарства Коломийської міської ради опублікувало договір на капітальний ремонт нежитлового приміщення по вул. Українській, 22А в с. Кубаївка. Уклали угоду із відомою коломиянам фірмою “Між-Буд” із села Тулуків, що за Заболотовом, яка перемагала у кількох тендерах на ремонт даху шкіл у Коломийській громаді.

Вартість капітального ремонту нежитлового приміщення у Кубаївці – 970 438 грн.

На платформі Prozorro зазначено, що кінцевий термін виконання робіт – 31 грудня 2023 року. У Договорі вказано, що строки виконання робіт, зокрема початок та закінчення робіт, визначені Календарному графіку виконання робіт. Строки виконання робіт можуть бути змінені з внесенням відповідних змін у договір у випадку, передбачених пунктами 19,20 Загальних умов з урахування вимог Закону України “Про публічні закупівлі”.

Наразі за запитом “с. Кубаївка, вул.Українська, 22А” знаходить тендер Коломийської міської ради від 15 серпня 2022 року на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту: “Поточний ремонт місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб”.

Нагадуємо, що у Кубаївці мешкає до 50 людей. Це присілок села Саджавка Коломийської громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору