Інформатор Коломия

ВЛАДА

На Шевченківському озері встановили ліхтарі. Скільки це коштувало?

На Шевченківському озері встановили ліхтарі. Скільки це коштувало?

Нещодавно на в’їзді до Шевченківського озера та вздовж нової доріжки встановили ліхтарі. У жовтні 2023 року управління комунального господарства провело два тендери на освітлення тут. В обох перемогла підприємиця з Шепарівців.

Повідомляє Інформатор.

Закупівлю ремонту освітлення біля Шевченківського озера розділили на дві, можливо, аби вкластися у рамки допорогових. Відтак окремо провели тендер на ремонт освітлення проїзду до парку Шевченка, а окремо – на освітлення самого парку.

Сумарно з міського бюджету згідно договорів доведеться сплатити за це понад 1,5 млн грн (1 531 342 грн).

Капітальний ремонт вуличного освітлення проїзду до озера в парку ім. Т. Шевченка вартуватиме платникам податків Коломийської громади 331 605, цю закупівлю провели 12 жовтня.

Того ж дня відбулась закупівля на капітальний ремонт вуличного освітлення біля озера в парку ім. Т. Шевченка. Очікувана вартість складала 1 199 736 грн. Єдиний учасник тендеру не скинув ціну ні на копійку і переміг. Закупівлю проводили без використання електронної системи.

В обох випадках місцева підприємиця була єдиною учасницею. Це ГОРАЛЬ ІРИНА ВАСИЛІВНА, зареєстрована менше року тому у селі Шепарівці Коломийської громади. Відтак 72% доходів за договорами бізнесменка отримає з бюджету Коломийської громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору