Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пухнастики у Коломиї шукають люблячих господарів

Пухнастики у Коломиї шукають люблячих господарів

Зима – час домашнього тепла та сімейного затишку. Домашні улюбленці в цю пору як ніколи рятують від самотності та холодних вечорів. Тож, якщо Ви досі не маєте вдома чотирилапого чуда, гляньте на цих пухнастиків.

Інформатор підготував добірку тваринок, які шукають нову оселю.

Свою люблячу родину шукає неймовірний сірий котик Бакс. Акуратно користується лоточком. Гарно їсть, грайливий, вже без паразитів. Молоденький, йому приблизно 6 місяців. Можлива доставка.

Телефонуйте за номером, який вказаний на фото.

бакс

Терміново потрібна сім‘я для малесенького хлопчика. Морозної ночі, його з мамою і братиками привезли і залишили біля притулку, на ранок двоє братиків замерзли… Песик виросте невеличким. Мама маленька, вагою близько 7 кг. 0960045470

песик

Йому вдалося вижити
Британочка Меггі мріє про люблячу сім’ю. Вік-10 місяців, без паразитів, стерилізована, дуже мила, акуратно користується лоточком. Віддають Меггі для проживання виключно в приміщенні. Вона неодмінно стане окрасою вашої оселі і наймилішим членом вашої сімї!
меггі котик
Маус мріє про дім. Маус на початку літа викинули під одну з лікарень міста разом з сестричками. Пройшли всі обробки, вакцини, сестрички знайшли дім. Маус засиділась на перетримці але водночас з маленького білого обліпленого блохами цуцика перетворилась в красиву білосніжну леді, з коротеньким хвостиком, яким вона вітається завжди. Вік 6 місяців. Є всі вакцини., стерилізують, доставлять. 0961292634 – viber.
песик маус
Маленька пухнастенька красуня, Єва, шукає люблячу сім’ю! Вік маньопочки – 1,2 місяці. Манюня дуже красива, чемно користується лоточком. Єва смішна, грайлива і гарно сама їсть. У 8 місяців допоможуть зі стерилізацією.
котик

Невеликий собака Джек, всього 10 кг, терміново шукає дім. Джек: вакцинований, кастрований, вік 1 рік.

Доставка безкоштовна, не на ланцюг! Світлана 0961063108 Ярослава 0683771387

собака джек

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору