Піст – не привід для смутку й похмурої каші. Це привід приготувати пісний рецепт, який виходить навіть смачнішим від звичайного.
Наші колеги з Інформатор Калуш розповіли як приготувати не просто цікаві солодощі, а ще й вегетаріанські!
Пише Інформатор.
ТРЮФЕЛІ З ФІНІКІВ
Інгредієнти:
- в’ялені фініки — 500 г
- кероб — 5 ст. ложок
- кокосові вершки — 30 мл
- фісташки — 100 г
- волоські горіхи — 100 г
Приготування:
Візьміть фініки, видаліть кісточки, м’якоть розберіть на частини та закиньте в чашу блендера. Додайте до фініків кероб. Подрібніть для отримання однорідної маси. Потім у масу до кероба та фініків додайте кокосові вершки і ще раз добре подрібніть.
Сформуйте з отриманої маси кульки одного розміру. Розділіть цукерки на 3 частини. Першу частину фінікових цукерок обваляйте в керобі. Очистіть від шкаралупи фісташки і порубайте ножем. Це ж зробіть і з волоським горіхом. Другу частину фінікових трюфелів обваляйте в подрібнених крихтах фісташок. Третю частину цукерок обваляйте в крихті з волоських горіхів.
Поставте всі трюфелі в холодильник на кілька годин.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237