Інформатор Коломия

ВЛАДА

Міський голова Коломиї видав розпорядження підтримати петицію про дострокове припинення повноважень секретаря міськради

Міський голова Коломиї видав розпорядження підтримати петицію про дострокове припинення повноважень секретаря міськради

Міський голова схвалив петицію, яка набрала понад 200 голосів на підтримку і вимагала достроково припинити повноваження секретаря Коломийської міської ради Андрія Куничака. Далі справа за рішенням депутатів.

Повідомляє Інформатор.

8 грудня міський голова Богдан Станіславський підтримав петицію і дав розпорядження управлінню персоналу та діловодства міської ради підготувати проект рішення про дострокове припинення повноважень секретаря Коломийської міської ради Андрія Куничака.

Завтра, 12 грудня, відбудеться 4 пленарне засідання 49 сесії, але достеменно невідомо, чи будуть питання про зняття секретаря розглядати на цьому засіданні, чи дочекаються 50-ої сесії. Проєкту рішення по Куничаку досі нема.

Тож слідкуйте за нашим прямим включення із залу засідань завтра, 12 грудня, з 10:00 години на нашій сторінці у Facebook.

Наразі за інформацією від наших джерел в ратуші відомо, що авторка петиції та однопартійка секретаря Галина Беля разом з міським головою за попередніми домовленостями забезпечили більшість голосів за відставку Куничака.

Наразі серед претендентів на посаду секретаря Коломийської міськради троє: депутати Данилишин Іван Ярославович (партія “За майбутнє”), Костюк Ігор Васильович (партія “За майбутнє”) та Фітьо Віктор Ярославович (партія  “Слуга народу”).

Хоча обговорюється також і кандидатура жінки-депутатки – Світлани Дмитрівни Голдищук з партії «Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору