Інформатор Коломия

ГРОШІ

Скільки коштує ремонт центральної дороги у П’ядиках, якого вистачило “до першого дощу”

Скільки коштує ремонт центральної дороги у П'ядиках, якого вистачило "до першого дощу"

Восени цього року на двох центральних вулицях села П’ядики латали ями. Втім, “латки” протрималися ненадовго. Такий ремонт дороги по вул. Петлюри та вул. Кринички у П’ядиках коштує майже 200 тис грн.

Детальніше розповість Інформатор.

П’ядицька сільська рада замовила поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Симона Петлюри за 96 454 грн, а вул. Кринички96 408 грн. Виконувало роботи ТзОВ “ЮА-ДОРБУД”. Фірма зареєстрована у місті Снятин із розміром статутного капіталу – 1 000 грн.

Крім цього, П’ядицька сільська рада замовляла ще й послуги з технічного нагляду за виконанням робіт на вул. Петлюри та вул. Кринички.

На початку листопада Інформатор зафіксував, що ліквідовували ямковість на цих вулицях в П’ядиках повітряно-струменевим методом, тобто «задували» ями спеціальною сумішшю із дрібним щебенем.

Втім, вже за кілька днів мешканці П’ядицької громади почали скаржитися на якість ремонту – після першого дощу щебінь здебільшого повимивало й на залатаних ділянках почали знову з’являтися ями.

Питання щодо якості такого поточного ремонту доріг піднімали на сесії П’ядицької сільської ради. Місцеві мешканці обурювалися, хто має відповідати за неналежне виконання робіт. Втім, під час сесії зчинився гармидер, тож відповіді, здається, так ніхто і не отримав.

Пряме включення з сесії П’ядицької сільської ради дивіться нижче:

До слова, П’ядицька сільрада заключила ще кілька договорів на ремонти доріг у громаді з цією ж фірмою. На яку суму – читайте у наступних матеріалах Інформатора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору