Коломия До сайту

У Коломиї за бюджетні кошти закупили виступ столичної капели. Скільки це коштувало?

В рамках музичного фестивалю імені Анатолія Кос-Анатольського у Коломиї виступили артисти з Національного будинку музики. За це з міського бюджету заплатили 50 тис грн.

Повідомляє Інформатор.

Договір на пів сотні тисяч із державною організацією “Національний будинок органної та камерної музики України” виклало управління культури та туризму 7 грудня.

В управлінні культури та туризму Коломийської міської ради прокоментували, що за 50 тис грн артисти виступали двічі в рамках концертної програми “Liatoshynskyi Capella:Concerto Rutheno”. Начальниця управління зазначила, що у виступі взяло участь 100 артистів, хоча на сцені бачимо набагато менше.

Також в управлінні вважають, що цей виступ став родзинкою фестивалю:

“Потужним завершальним акордом XXXVII Міжнародний фестиваль імені Анатолія Кос-Анатольського став концерт оркестру Національного будинку музики (м. Київ) в Коломийській філармонії імені Олександра Козаренка. Колектив виконав кращі твори відомого українського композитора, коломиянина Олександра Козаренка”, – писали про це на сторінці Коломиї Культурної

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.