Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Гонорове селфі: юнак похвалився фото з автівкою під Писанкою і сам себе видав поліції

Гонорове селфі: юнак похвалився фото з автівкою під Писанкою і сам себе видав поліції

Ще не встигла поліція взяти в роботу справу зухвалого паркування на оновленій площі перед Музеєм писанкового розпису, як автор цієї витівки сам позначив себе у новині Інформатора про це. Ще й виклав селфі.

Початок історії читайте у статті Молодики на авто заїхали на оновлену площу перед Писанкою, аби пофотографуватися

Користувач з підписом Вася Васкул кілька годин тому затегав статтю Інформатора про його рагульське паркування на нещодавно відремонтованій площі перед Музеєм писанкового розпису. І навіть зауваження про те, що бруківка на площі не розрахована на вагу транспортного засобу, не змусило юнака задуматися.

Крім того він виклав селфі, де добре читаються номерні знаки його машини.

Відтак у розпорядженні поліції вже є ім’я і прізвище порушника та реєстраційний номер його машини.

Тепер юнаку загрожує адміністративний штраф. Хоча… можливо, це буде невисока ціна за популярність, якої, вочевидь, шукав водій.

UPD: після публікації статті Інформатора юнак видалив пост в соцмережі. Та, як кажуть, все, що потрапило в Інтернет там і залишається.

Нагадаємо, за реконструкцію площі перед музеєм місто витратило майже 4 млн грн. Такі дії можуть пошкодити покриття, яке так дорого обійшлося бюджету Коломиї.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору